» » Воркшоп «Економіка сталого розвитку»

Воркшоп «Економіка сталого розвитку»

Дата: 25-05-2015, 12:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22-23 травня 2015 року у КНЕУ відбувся воркшоп «Економіка сталого розвитку», до якого долучилися студенти І курсу Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ (Неймак Богдан, Таваліка Анна, Сімашко Юлія) під керівництвом доктора економічних наук, професора кафедри економічної теорії О.В. Длугопольського. 

 

У  церемонії відкриття воркшопу взяв участь посол Швеції Андреас фон Бекерат, а також директор КАЙДЗЕН Клубу в Україні Іван Сарвар із доповіддю «Принципи КАЙЗЕН у контексті сталого розвитку». Лекцію «Нова парадигма сталого розвитку» прочитали кандидати економічних наук, доценти КНЕУ Володимир Сацик та Арсен Келічавий, а лекцію «Сонячна енергія: міф чи реальність?» – менеджер компанії «Магнус» Денис Хоменко. Після цього учасники відвідали відому шведську компанію «Tetra Pak», яка є світовим лідером у сфері переробки та упаковки продуктів харчування.

 

Другий день воркшопу був присвячений тренінгам, які організувала кандидат економічних наук, доцент Марія Тищенко.

 

За результатами воркшопу заплановано впровадження спеціального курсу «Економіка сталого розвитку» у програму підготовки бакалаврів вітчизняних ВНЗ, поширення відповідної культури як у бізнес, так і у наукове середовище, залучення університетів до імплементації принципів сталого розвитку на місцях.