» » Студенти ТНЕУ привітали Владику Нестора з Днем народження

Студенти ТНЕУ привітали Владику Нестора з Днем народження

Дата: 26-05-2015, 19:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Найвищі цінності не вимірюються ані золотом, ані коштовностями. Віра, Надія, Любов – основні скарби кожного з нас. Наша спільна велика мудрість у тому, щоб плекати це багатство без найменшої погорди, із взаємною шаною та взаємним бажанням цінувати й любити особливість і окремішність кожного з нас. 

 

Студентство Тернопільського національного економічного університету пишається тим, що у стінах вищого навчального закладу цінують рівною мірою кожну релігію і кожного віруючого. Духовність і навчання – це основні пріоритети університету. Приємно відзначити, що Владика Нестор докладається до виховання та становлення юнаків та дівчат вищого навчального закладу. Молодь та ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор А.І. Крисоватий привітали архієпископа Нестора з Днем народження.

 

Вітаючи, Андрій Ігорович сказав: «Від імені професорсько-викладацького колективу, студентства Тернопільського національного економічного університету та від себе особисто сердечно вітаю Вас з Днем народження. Господь благословив Вас на нелегку працю у винограднику Христовому, щоб нести Божу науку людям. Ви з трепетною ревністю і сердечною любов’ю віддано здійснюєте своє величне служіння. Прийміть у цей день молитовні побажання рясних Божих благословень, щедрих дарів Святого Духа для сповнення Вашої праці на славу Божу й добро нашого народу».

 

Милозвучними поетичними рядками свої побажання висловили студенти:

 

Життя – як Богом писане панно,

На нім – думки, слова і звичні справи...

І от сьогодні стукає в вікно

До Вас сліпучим цвітом зелен-травень.

Подяку щиру Ви прийміть від нас

За всі молитви, мовлені до Бога.

Поради Ваші – це дороговказ

Як не звернути з Божої дороги.

Хай Ваше серце зігріває світ,

Його на всю громаду вистачає,

Хай слова Вашого не в'яне цвіт

Підтримує, провадить, захищає.

Господня благодать Вас не лиша

В служінні людям, Церкві і народу,

її шукає спрагнена душа,

Бо ж Божа ласка  – вища нагорода.

Хай стеляться до Вас, як вишні цвіт,

Міцне здоров'я, радість і достаток,

А Бог дарує ще багато літ,

Всі будні перетворюючи в свято!

 

На знак щирої вдячності за добру науку молоді люди подарували Владиці Нестору вишиваний рушник та колосся. Слухаймо власне серце! Будьмо з Богом! Вірмо у власні сили і власне призначення!