» » Підписана угода між Корпусом Миру США в Україні та ТНЕУ

Підписана угода між Корпусом Миру США в Україні та ТНЕУ

Дата: 27-05-2015, 11:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках Проекту навчання англійської мови між Корпусом Миру США в Україні та ТНЕУ укладена угода про співпрацю. Метою Проекту є допомогти оволодіти англійською мовою студентам та викладачам, сприяти кращому розумінню українського народу американцями.

 

26 травня 2015 року відбулася зустріч проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна та інформаційна діяльність) Олега Петровича Адаміва з волонтером Корпусу Миру Метью Тюрнером. Упродовж зустрічі було обговорено питання  щодо його діяльності у Тернопільському національному економічному університеті. Метью Тюрнер зазначив, що він готовий допомогти молоді ТНЕУ оволодіти усіма аспектами англомовної компетенції.

 

У свою чергу Олег Петрович запропонував Метью долучитися до навчального процесу у ТНЕУ, обговорити нові методи навчання, вимоги та підходи до оцінювання знань студентів. «Ми зацікавлені у тому, щоб наші студенти та викладачі мали можливість спілкуватися з Вами, адже ми хочемо надавати якісні освітні послуги і йти у ногу з часом. Добре володіння іноземними мовами допоможе нам у спілкуванні з колегами-партнерами ВНЗ Європи», – наголосив проректор.

 

Зазначимо, що Метью Тюрнер у ТНЕУ перебуває не вперше. Цього разу він  має на меті більше попрацювати з студентами у літній школі.