Остання пара ФКчт–32

Дата: 27-05-2015, 12:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти коледжу запросили викладачів, директора Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ Оксану Миронівну Десятнюк, заступника директора ННІІОТ ТНЕУ Валерія Омеляновича Благуляка  на родинне свято – останню пару групи ФКчт–32.

 

Розпочинаючи захід, ведучі – Соловенюк Мар'яна й Гавришко Валентина – наголосили: «Наша зустріч – це кінофільм з трьох серій. Тільки важко визначити жанр. Інколи комедія і мелодрама, бойовик і фільми жахів. Це – наше навчання у коледжі ННІІОТ».

 

Ще зовсім недавно студенти групи ФКчт–32 зустрілися на Дні знань. У цей момент вони довго спостерігали за незнайомими одногрупниками. «Ми не уявляли собі, що прийдеться нам пережити у цих стінах: успіхи та негаразди, перше кохання та перші розчарування ... Сьогодні настав час, коли можна з гумором розказати про ті речі, згадуючи  які, на обличчі з’являються як сум так і радість», – зазначила Мар'яна.

 

Обмінюючись враженнями, дівчата запропонували викладачам впізнати своїх вихованців на дитячих фотографіях. На жаль, з першого разу ніхто не здогадався.

 

А у відповідь студенти запропонували фото-шаржі на викладачів з цікавими коментарями. Педагоги не ображалися, а тільки оплесками та сміхом супроводжували кожну світлину.

 

Особливі слова подяки висловили Олегу Тимофійовичу Іващуку. «Він тримав нас «залізною» рукою, але і завжди цікавився нашим життям, нашими проблемами. Під його стриманим та суворим характером ховається добра та щира душа, батьківська опіка та юнацький запал», – розповіли студенти.

 

Але найбільших овацій, теплих слів та сердечок з побажаннями отримала куратор групи Тетяна Михайлівна Житар, яка полонила серця студентів доброзичливістю, любов'ю, розумінням. Отримуючи привітання, вона не стримувала сліз, адже вклала у своїх вихованців серце і душу.

 

Юнаки та дівчата підготували багато презентацій, відеороликів, конкурсів та інших сюрпризів для своїх наставників. Цікавими та смішними були пародії у виконанні Сеньковського Арсена, Олійника Миколи, Блаватного Юрія. Сценарій складали творчі, надзвичайно талановиті студентки групи ФКчт-32 Голик Вікторія та Мороченець Ілона. Кожен із присутніх мав можливість ще раз пригадати кумедні моменти навчання, захоплюючі поїздки, спільний відпочинок, підготовку до практичних занять та іспитів.

 

Вітаючи викладачів, студенти вручили кожному грамоту й щирі слова вдячності за шлях, пройдений разом.

 

Ми до викладачів сказати хочем слово

І привітати щиро, від душі,

Подякувать за юність веселкову,

Вклонитись низько до землі.

 

Нехай серця не знають спокою,

Хай обганяють мрії часу біг,

І ваша юність буде хай такою,

Щоб їй ніхто не заздрити не міг.

 

Ми до куратора звертаєм своє слово

Ви нам за батька й матір в коледжі були

Навчали розуму і жити по-новому,

Любити коледж, вирости людьми.

 

Бо без наставників чого ми в світі варті?

Без Вашої уваги і добра,

Без батьківської строгості і жарту

І без свого родинного тепла?

 

Здоров’я вам ми , любі, всім бажаєм,

Завжди до вас ми на пораду йдем,

І щастя вам у ріднім нашім краї,

Добробуту з прийдешнім кожним днем.

 

Тож дай вам, доле, світлий шлях широкий,

Викладачам п’ятнадцятого року!

Хай кожний своє щастя знайде сам!

І зараз надається слово вам.

 

На завершення свята Оксана Миронівна наголосила: «Ми пишаємося тим, що виховали таких чудових, здібних, цікавих та веселих молодих людей. Ви наш перший випуск. Сподіваємося, що роки навчання у коледжі стануть для Вас впевненим стартом у майбутнє життя!».

 

Остання пара групи ФКчт-32 надовго запам'ятається усім викладачам, бо три роки пройшли як один день - цікаво, креативно, весело.