» » Вітаємо команду факультету обліку і аудиту!

Вітаємо команду факультету обліку і аудиту!

Дата: 27-05-2015, 15:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 26 травня 2015 року у м. Трускавець відбувся регіональний півфінал всеукраїнського молодіжного чемпіонату з брейн-рингу від представництва ЄС в Україні. У півфіналі взяли участь п’ять найкращих команд з Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської та Закарпатської областей.

 

Метою інтелектуальних змагань є покращити знання молоді про Європейську історію, економіку, культуру та сприяти формуванню усвідомлення власної ролі й значення у житті держави, причетності до європейського співтовариства.

 

Щиро вітаємо команду «Амстердам» факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету з достойним виступом. Юнаки та дівчата з мінімальним відривом посіли третє місце. Приємно відзначити, що декан ФОА, кандидат економічних наук, доцент Олександр Любомирович Шашкевич особисто сприяв підготовці студентів до брейн-рингу, а також підтримував своїх вихованців у хакатоні від Представництва ЄС в Україні «Моє європейське місто».

 

Бажаємо молодим людям успіхів, нових досягнень і перемог! Тернопільський національний економічний університет – європейський вищий навчальний заклад!