» » Відбулася відкрита лекція «Управління власним капіталом»

Відбулася відкрита лекція «Управління власним капіталом»

Дата: 3-09-2015, 13:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другого вересня 2015року за підтримки ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора А.І. Крисоватого та сприяння в.о. декана факультету аграрної економіки і менеджменту  доктора економічних наук, професора кафедри обліку і економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу Б.О. Язлюка відбулася відкрита лекція для студентів спеціальності «Прикладна економіка» та усіх бажаючих на тему «Управління власним капіталом», яку прочитав доктор економічних наук, голова Правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолій  Іванович Гулей.

 

Поважний гість розпочав зустріч вітальним словом на честь alma-mater, де здобув освіту і провів найперші юнацькі роки. Сьогодні перед українським суспільством стоять буремні часи, котрі змушують молодь відповідати сучасним викликам з використанням новітніх знань і технологій. Студенти ФАЕМ повинні оволодіти фінансовими аспектами здійснення агробізнесу і ведення розрахунків із зарубіжними партнерами. Велику роль при цьому відіграє дієве управління власним капіталом.

 

Презентаційні матеріали доповідача дали змогу повністю розкрити перед студентами і професорсько-викладацьким колективом ФАЕМ тонкощі ведення бізнесу в сучасних умовах. По закінчені відбулося обговорення питань, які цікавили слухачів.

 

Наприкінці Андрій Ігорович Крисоватий зазначив: «Банкір, топ-менеджер і професор в одній особі. І як науковець він готовий з нами ділитися своїм науковим капіталом – знаннями». Ректор університету щиро подякував Анатолію Івановичу за пізнавальну і неординарну лекцію для студентів факультету аграрної економіки і менеджменту та гостей заходу.