» » Перша лекція для студентів юридичного факультету

Перша лекція для студентів юридичного факультету

Дата: 3-09-2015, 12:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Другого вересня лекції для студентів юридичного факультету прочитали провідні фахівці у галузі юриспруденції, соціальної роботи, документознавства та інформаційної діяльності. 

 

На лекційні заняття професорсько-викладацький колектив факультету запросив: Кольцова Едуарда Станіславовича – помічника Міністра юстиції України; Гірського Богдана Ориславовича – голову апеляційного суду Тернопільської області; Попіля Казимира Ярославовича – першого заступника начальника УМВС України в Тернопільській області; Охотницьку Наталію Володимирівну – заступника голови господарського суду Тернопільської області; Стадника Віталія Олеговича – начальника управління прокуратури Тернопільської області; Полянського Федора Івановича – директора Державного архіву Тернопільської області, кандидата історичних наук, доцента; Бабій Надію Романівну - заступника начальника управління соціальної політики Тернопільської міської ради.

 

Гості розповіли студентам про особливості роботи за фахом. Окрему увагу звернули на перспективи співпраці між факультетом та відповідними установами, включаючи як проходження практики студентами, так і їх майбутнє працевлаштування.

 

У студентів виникало багато запитань, що фактично перетворило лекції у дискусії, які були цікавими для усіх присутніх. Сподіваємося, що такі зустрічі будуть і надалі організовуватися у подібному форматі, і це стане доброю традицією.