» » Дбай про своє здоров'я та екологію!

Дбай про своє здоров'я та екологію!

Дата: 9-09-2015, 11:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Професорсько-викладацький колектив та студентство Тернопільського національного економічного університету не тільки навчаються та передають знання, а й беруть активну участь у реалізації цікавих проектів. Нещодавно з ініціативи ректора, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого стартувала акція «Дбай про своє здоров'я та екологію – приїжджай до університету на велосипеді».

 

Приємно відзначити, що університетська спільнота радо відгукується й підтримує такі ідеї. Сьогодні першими до акції приєдналися викладачі та студенти ФОА. На чолі з в.о. декана факультету обліку і аудиту Валентиною Миколаївною Панасюк дружній колектив прибув до місця роботи (навчання) на велосипедах.

 

Ранкова велопрогулянка розпочалася біля озера. Мальовничий краєвид та свіже осіннє повітря додали натхнення, бадьорості та енергії на цілий робочий день.

 

Зауважимо, що в акції на рівні з юнаками та дівчатами взяли участь і поважні професори: Зеновій-Михайло Васильович Задорожний, Ярослав Дмитрович Крупка, Василь Антонович Дерій.

 

Сподіваємося, що почин студентів і викладачів ФОА підхоплять й інші факультети та інститути.