» » Активісти ФОА отримали подарунки від декана

Активісти ФОА отримали подарунки від декана

Дата: 23-09-2015, 11:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 вересня 2015 року відбулася зустріч декана факультету обліку і аудиту В.М. Панасюк зі студентською спільнотою. Валентина Миколаївна відзначила активну участь молоді ФОА в акціях університету.

 

Нещодавно юнаки та дівчата разом з професорсько-викладацьким колективом взяли участь в акції «Дбай про своє здоров'я та екологію – приїжджай до університету на велосипеді». Упродовж тижня активісти  запрошували молодь усіх вищих навчальних закладів та інших установ Тернополя приєднатися до екологічної акції, приїжджаючи до них на велосипедах.

 

Найактивніші студенти отримали подарунки від декана факультету. Вітаємо студента групи ОПД-21 Ониська Олександра та студента групи ІТОДСм-11 Лукасевича Павла, які виявилися найзавзятішими!

 

Привітавши юнаків, Валентина Миколаївна наголосила на важливості організації подібних заходів: «Разом ми велика сила. Долучаючись до університетських акцій, ми ще раз доводимо, що цілеспрямованість, завзяття, креативність, прагнення до інновацій та патріотизм – характерні риси нової генерації. Пам'ятаймо – маленька справа кожного з нас є складовою однієї великої спільної мети – європейського розвитку українського суспільства».