» » У великій інститутській родині ННІМЕВ понад 1130 студентів

У великій інститутській родині ННІМЕВ понад 1130 студентів

Дата: 24-09-2015, 16:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Знову Тернопільський національний економічний університет відкрив  аудиторії для студентів. Добра традиція святкувати початок навчального року об’єднала багато поколінь. Це наше спільне свято, адже в основі будь-якої справи лежать знання і науковий пошук. А знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди, що дає людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість досягти успіху і реалізувати свої здібності.

 

Свято  Дня знань – подія, з якої розпочалося нове життя для тих, хто обрав своєю долею Навчально-науковий інститут міжнародних  економічних відносин імені Богдана Дмитровича Гаврилишина ТНЕУ. Саме доля,  адже студентські роки є неповторними і залишаються в серцях наших студентів,  а отримані знання і професійність супроводжують їх усе життя.

  

Урочиста зустріч дирекції інституту із студентами першого курсу і їх батьками відбулася  в актовій залі ТНЕУ. Директор ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина, кандидат економічних наук, доцент Ігор Михайлович Таранов привітав першокурсників з початком навчання за одними з найпрестижніших спеціальностей в університеті. Приймальною комісією було прийнято більше тисячі заяв від абітурієнтів, але лище кращі з них отримали можливість стати нашими студентами. Ігор Михайлович  наголосив, що перевагами навчання у ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина є вивчення предметів українською, англійською, німецькою та польською мовами; надання можливості навчання та проходження виробничої практики у провідних вищих навчальних закладах Європи та Америки; можливість здобуття наукового ступеня та продовження навчання в аспірантурі як в нашому університеті, передусім, так і в наших іноземних партнерів.

   

До вітального слова приєдналися завідувачі кафедр, які входять до складу ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина, а саме доктор економічних наук, професор Оксана Миколаївна Ляшенко, доктор економічних наук, професор Євген Васильович Савельєв, доктор економічних наук, професор Олена Миколаївна Сохацька, кандидат економічних наук, доцент Анатолій Михайлович Тибінь, кандидат педагогічних наук, доцент Марія Зіновіївна Кузів. Вони побажали студентам наполегливості, працьовитості, впевненості у власних силах, прагнення до знань та підкорення нових освітніх вершин.

 

Заступник студентського директора Анастасія Миколаївна Шерстка привітала першокурсників у лавах студентської громади університету та побажала їм знайти своє призначення не лише у навчанні, але й у бурхливому студентському житті.

 

На завершення зустрічі  студентам побажали оптимізму, енергійного творчого життя, доброї долі та натхнення  на плідну працю!