» » День німецької культури в ТНЕУ!

День німецької культури в ТНЕУ!

Дата: 28-09-2015, 15:18 | Автор:

 Упродовж вересня-жовтня 2015 р. в Україні тривають офіційні тижні Німеччини. Тернопільський національний економічний університет, за підтримки ректора проф. Крисоватого А.І., і зокрема, українсько-німецька факультет-програма Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина долучаються до когорти навчальних закладів – учасників і оголошують 1 жовтня 2015 р. Днем німецької культури в ТНЕУ.

   В цей день о 09.00 год. в головному корпусі університету відбудеться культурний прийом з нагоди приїзду до ТНЕУ делегації з Дрезденського технічного університету, а також представників Європейського офісу Торгово-промислової палати України, Інформаційного центру Німецької служби академічних обмінів (DAAD IC Kiew), громадських та молодіжних організацій, що реалізують спільні українсько-німецькі проекти міжнародної мобільності та студентського обміну. О 10.00 – 13.00 год. в залі електронних ресурсів ТНЕУ відбудеться презентація стипендійних програм для навчання і стажування в Федеративній республіці Німеччини. До участі у цьому заході запрошуються студенти не лише Тернопільського національного економічного університету, але і Національного технічного та Національного педагогічного університетів м.Тернополя, учні спеціалізованих шкіл та усі бажаючі!

Студенти, які навчаються у Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин імені Богдана Дмитровича Гаврилишина на українсько-німецькій факультет-програмі готові презентувати свої ідеї, які їм вдається реалізовувати завдяки навчанню в університеті, а також запрошують усіх долучитись до інтерактивної гри у Scrabble.

    Реформи у галузі вищої освіти в Україні та інтеграція України в освітній простір Європи і світу – це ті тенденції, яким відповідає сьогодні навчання в Тернопільському національному економічному університеті! Різноманітність міжнародних проектів та стипендійних програм, в яких студенти нашого університету приймають участь, роблять навчання в ТНЕУ привабливим і доступним для великого кола молодих амбітних українців! Приєднуйтесь!