Дорога молоде ТНЕУ!

Дата: 17-11-2015, 08:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сердечно вітаю Вас з Міжнародним днем студентів!           
 
Кожного року родина Тернопільського національного економічного університету  поповнюється креативними, цікавими, цілеспрямованими, небайдужими юнаками та дівчатами. У них різні шляхи, різні цілі, але усіх об‘єднує прагнення до знань і самореалізації.
 
Студенти нашого вищого навчального закладу – це бентежна юність, крилаті мрії, дивовижні захоплення, патріотичні настрої, прогресивні погляди та ідеї. Завдяки Вам, ми впевнено крокуємо шляхом, яким йдуть провідні навчальні заклади Європи, а серед вітчизняних освітніх установ економічного профілю вирізняємось високою конкурентноздатністю.
 
Впевнений, що опанувуючи цей непростий, але цікавий шлях пізнання, Ви досягнете високої професійної майстерності, яка стане запорукою успішності у дорослому житті, допоможе самоствердитися, стати корисним своїй країні, пізнати себе й світ.
 
Нехай досвід та знання, які передають Вам наставники, стануть тим фундаментом, на якому кожен з Вас збудує щасливе життя – професійне і особисте. Гідно реалізовуйте власні здібності, таланти, навики і вміння.
 
Гордість та міць університету – студенти, які будують сьогодення й вимальовують майбуття.
 
Хай молода енергія та оптимізм, задоволення від нових відкриттів та здобутків будуть наповнювати Ваші студентські дні позитивом, теплом та незабутніми миттєвостями.
 
Дорогі студенти! Любіть і радуйте новими досягненнями й перемогами свою країну, своє місто, своїх рідних та друзів, свою – альма-матер!
 
Ректор ТНЕУ                                                                                     А.І. Крисоватий