» » На факультеті банківського бізнесу відбувся конкурс плакатів

На факультеті банківського бізнесу відбувся конкурс плакатів

Дата: 17-11-2015, 14:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На факультеті банківського бізнесу відбувся конкурс плакатів, тематика яких була присвячена тижню фінансової грамотності в Україні. Захід ініціювали викладачі кафедри банківської справи Стечишин Тетяна Богданівна та Рудан Віталій Ярославович за підтримки декана факультету банківського бізнесу Адамика Богдана Петровича.
 
До участі в акції долучилося чимало студентів. За умовами конкурсу молоді люди повинні були представити плакат від імені академічної групи із порадами для оточуючих як заощаджувати та примножувати кошти, як формувати сімейний бюджет, як користуватися платіжними картками та не платити за це кошти банківській установі, які банківські послуги можуть бути завжди корисними для клієнта банку та приносити дохід, та, зрештою, як бути фінансово грамотним у буремному фінансовому світі.
 
Упродовж двох тижнів студенти академічних груп проявляли свою креативність, давали уроки фінансової грамотності на папері, показували свої знання і вміння. Усі роботи були презентовані у стінах факультету банківського бізнесу і кожен бажаючий зміг оцінити творіння наших студентів. 16 листопада 2015 року було підведено підсумки конкурсу.
 
За результатом студентського та викладацького голосування найбільше голосів глядачі віддали плакату групи ФБС-42. В нагороду студенти одержали солодкий подарунок – торт від декана факультету банківського бізнесу. Ми дякуємо всім студентам, які взяли участь у конкурсі, а також вітаємо переможців. Гадаємо, що спільна праця ще більше здружила академічні групи й представила можливість весело провести разом час!