» » Вийшов з друку навчальний посібник «Кредитний менеджмент»

Вийшов з друку навчальний посібник «Кредитний менеджмент»

Дата: 25-11-2015, 14:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Автором навчального посібника «Кредитний менеджмент» є кандидат економічних наук, доцент кафедри банківської справи Тернопільського  національного економічного університету Малахова Олена Леонідівна.
                         
У навчальному посібнику вивчаються теоретичні засади організації кредитного менеджменту у банківських установах та методичні основи його практичної реалізації в сучасних ринкових умовах. Розглядаються теоретичні аспекти організації кредитного процесу у банках, порядок оцінки кредитоспроможності фізичних та юридичних осіб, формування резервів за кредитними операціями. Вивчаються питання мінімізації кредитних ризиків при провадженні операцій банків із кредитного обслуговування. Окремі теми посібника присвячені управлінню портфелем банківських позичок, а також основним засадам регулювання кредитних операцій комерційних банків в Україні на макро- та макрорівнях.
 
Посібник розрахований на фахівців економіки та фінансів, науково-педагогічного колективу вищих навчальних закладів, студентів, аспірантів і практиків банківських та фінансових  установ.