» » Учасники СНТ «Прометеї менеджменту» обрали нового голову!

Учасники СНТ «Прометеї менеджменту» обрали нового голову!

Дата: 4-12-2015, 15:17 | Автор: Юрій Моргун, студент групи Т-32

 Девізом студентського наукового товариства кафедри міжнародного бізнесу і туризму «Прометеї менеджменту» є вислів: «Менеджмент, який не прагне до оновлення, приречений на поразку». Тому 2 грудня  2015 року на розширеному засіданні студентського наукового товариства відбулися вибори нового голови.
 
Почесними гостями зустрічі були: завідувач кафедри міжнародного бізнесу і туризму кандидат економічних наук, доцент А.М. Тибінь; заступник директора ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина, кандидат економічних наук, доцент Б.А. Камінський; координатор діяльності СНТ кандидат економічних наук, старший викладач М.Б. Нагара, кандидат економічних наук, доцент О.Я. Гугул, голова СНТ кафедри Ю.О. Луців.
 
Засідання наукового товариства  розпочалося із вітального слова Анатолія Михайловича Тибіня, який підкреслив важливість наукових розробок у сфері міжнародного бізнесу та менеджменту, що сприятиме успішній діяльності підприємств в сучасних умовах конкурентної боротьби.
 
Богдан Адамович Камінський розповів про перспективи участі студентів та викладачів у міжнародних проектах та грантах, що дасть можливість відстояти власну позицію на міжнародній науковій арені.
 
Марина Борисівна Нагара додала, що співпрацювати з іноземними вузами неможливо без вільного володіння іноземними мовами. Тому наголосила, що «Знання іноземної мови  – це «віза» у міжнародну наукову спільноту».
 
Оксана Ярославівна Гугул зауважила, що наукові здібності у студентів потрібно розвивати постійно, починаючи з першого курсу навчання.  
 
Юлія Луців, студентка групи МАУБ-41 прозвітувала про роботу СНТ «Прометеї менеджменту» у 2014-2015 рр. З ініціативи учасників студентського наукового товариства були проведені такі заходи: круглий стіл на тему: «Податковий менеджмент і підприємництво – гармонійна єдність чи боротьба  протилежностей»; екскурсія в Головне управління міндоходів у Тернопільській області; тренінги на тему: «Емоційний інтелект в сучасному бізнесі»; «Успішний бізнес-план» за участю власника НК «Алюр» Богдана Цупера.
 
За результатами виборів новою головою СНТ «Прометеї менеджменту» було обрано студентку групи Т-32 Анастасію Лісовську, яка розповіла про перспективи розвитку товариства, окреслила план науково-пізнавальних заходів на 2015-2016 н.р.
 
Адміністрація ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина, колектив кафедри міжнародного бізнесу і туризму, учасники СНТ «Прометеї менеджменту» щиро вітають Настю із новою посадою та бажають творчого натхнення, рішучості і нових здобутків!