» » Відбувся День відкритих дверей ФОА

Відбувся День відкритих дверей ФОА

Дата: 7-12-2015, 15:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шостого грудня 2015 року відбувся День відкритих дверей факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету.

У програмі Дня відкритих дверей:

– зустріч з адміністрацією факультету та представниками приймальної комісії;
– зустріч із студентським активом та презентація факультету;
– ознайомлення з Правилами прийому до ТНЕУ у 2016 р.;
– ознайомлення з матеріально-технічною базою;
– презентація міжнародних програм навчання, стажування та міжнародного обміну студентів Work and Travel, APOLLOe.V., Central European Academy Studies, «Подвійний диплом» та проекту «Україна-Норвегія».

Серед гостей заходу були як учні – майбутні абітурієнти, так і їхні батьки.

Вітальне слово декана факультету Панасюк Валентини Миколаївни гості слухали із зацікавленням, адже виступ супроводжувався цікавими відео-роликами з життєдіяльності факультету – професорсько-викладацького колективу та студентства. Зокрема, Валентина Миколаївна підкреслила високий науковий рівень професорсько-викладацького колективу факультету, який підтверджується даними питомої ваги працівників із науковими ступенями; розповіла про нові спеціалізації, які заплановано відкрити на факультеті обліку і аудиту. Крім того, ознайомила гостей із можливостями навчання за кордоном для студентів саме факультету обліку і аудиту – це програма «Подвійний диплом» – програма навчання студентів, яка реалізовується разом із Університетом економіки та інформатики (м. Ольштин, Польща) та проект «Україна-Норвегія» – співпраця з Університетом Нурланда (м. Боддо, Норвегія), при цьому наголосила на перевагах отримання двох дипломів за умови участі у програмах. Валентина Миколаївна також розповіла про  міжнародні стажування та проходження практики студентами факультету у ряді міжнародних компаній.

Усі плюси та переваги студентського життя у рамках навчання на факультеті обліку та аудиту описав студентський декан Чоп Руслан.

Також слово надали представнику приймальної комісії університету Луцишину Олегу Орестовичу, який дуже змістовно та із використанням наочних матеріалів розповів про правила прийому до Тернопільського національного економічного університету у 2016 році: особливості, новаторства, можливості допомоги абітурієнтам зі сторони університету при реєстрації на складання ЗНО тощо. Олег Орестович зауважив, що найближчим часом правила прийому будуть опубліковані на сайті ТНЕУ за адресою: www.wunu.edu.ua.

По закінченню офіційної частини гостям було запропоновано взяти участь в оглядовій екскурсії територією університету та ознайомитися із його структурою.

Факультет обліку і аудиту завжди чекає своїх студентів за адресою: м. Тернопіль, майдан Перемоги, 3 (район Дружба), 2-й корпус ТНЕУ