» » Відбувся День відкритих дверей коледжів ТНЕУ

Відбувся День відкритих дверей коледжів ТНЕУ

Дата: 6-12-2015, 09:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шостого грудня 2015 року Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій Тернопільського національного економічного університету запросив випускників 9-х класів та їх батьків на День відкритих дверей коледжів Тернопільського національного економічного університету.
 
Урочистості заходу надало місце проведення – ошатний зал засідань Вченої ради ТНЕУ та оригінально прикрашені приміщення корпусу №11.
 
У вітальному слові директор Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій доктор економічних наук, професор Десятнюк Оксана Миронівна привітала гостей свята від імені ректора ТНЕУ Крисоватого Андрія Ігоровича, розказала про переваги навчання в коледжах ТНЕУ та висловила впевненість, що всі абітурієнти у 2016 році стануть повноправними студентами коледжів Тернопільського національного економічного університету.
 
В.о. директора Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ, кандидат економічних наук, доцент Шашкевич Олександр Любомирович презентував Коледж, розповівши присутнім про навчальний процес, можливості молодої людини реалізувати себе в науковому, громадському, спортивному та культурному студентському житті; нові спеціальності, за якими відбуватиметься набір у 2016 р.; можливості продовжити навчання за скороченою програмою на факультетах Тернопільського національного економічного університету; етапи та терміни вступної кампанії 2016 р.
 
Відповідальний секретар приймальної комісії ТНЕУ Возьний Казимир Зіновійович розповів гостям про Правила прийому до Тернопільського національного економічного університету у 2016 році: нововведення умов прийому до вищих навчальних закладів, переліки вступних випробувань та необхідних документів, терміни вступної кампанії, можливості допомоги абітурієнтам з боку працівників Приймальної комісії.
 
Про усі переваги студентського життя в Коледжі розповіла студентський декан Софія Кедик, яка також представила до уваги гостей м’юзикл, який самостійно організували студенти-першокурсники.
 
Після офіційної частини гості отримали ґрунтовні відповіді на поставлені запитання, яких було чимало.
 
Тернопільський національний економічний університет – це завжди вдалий вибір для молодої людини, що хоче стати успішною!
 
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:
Коледж економіки, права та інформаційних технологій
46020 м. Тернопіль, вул. Львівська, 11а, корпус 11
кім. 302,303
тел./факс: (0352) 53-80-99 
e-mail: kepit_tneu@ukr.net
Ми є в соцмережі Facebook 
Сайт http://kepit.wunu.edu.ua/