» » Гурт «Струни серця» записав перший альбом

Гурт «Струни серця» записав перший альбом

Дата: 18-10-2011, 16:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Дебютний альбом « Найбільше в світі диво» гурту « Струни серця» народного художнього театру пісні « Для тебе» Тернопільського національного економічного університету днями побачив світ у студії звукозапису « ГроЛіс» . 
Він містить 18 пісень та дві фонограми « мінус» на пісні « Одинадцятикласниця» та « Найбільше в світі диво» , котрі припали до душі багатьом тернополянам. 
Примітно, що авторами слів і музики до 16 пісень із альбому є художній керівник колективу Алла Бінцаровська та тернопільський композитор,   аранжувальник і музикант Сергій Родько. Над аранжуванням працював також Ярослав Підганюк. До альбому гурту увійшли пісні « Три поради» і « Три дороги» на слова Юрія Рибчинського та музику Ігоря Шамо і Олександра Зуєва. Пісні альбому сповнені позитивної енергетики та оптимізму, лірики і задушевності. Багатоголосний спів у поєднанні із сучасним аранжуванням неодмінно справить неповторні та незабутні враження і торкнеться струн серця кожного слухача.
Учасники гурту « Струни серця» Тетяна Шарган, Тарас Мельник, Катерина Іванчук, Тетяна Гриник, Василь Романський, Сергій Лещук, Ірина Новомлинська, Наталія Цар та їхня наставниця Алла Бінцаровська мають у своїх серцях  велике бажання донести до людей всього світу найбільше, на їхню думку, диво – українську пісню. Саме переконаність у цьому дала назву  і пісні, яка стала візиткою колективу, і самому альбому.
Щиро вітаємо гурт « Струни серця» з вагомим творчим доробком і бажаємо не зупинятися на досягнутому, а художньому керівнику, поету-пісняру Аллі Бінцаровській та композитору Сергію Родьку зичимо невичерпного натхнення на створення нових хітів, які б звучали на найкращих  сценах України.