Студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина імплементують європейські підходи до тренінгів
Дата: 24-12-2015, 15:09 | Автор:
В
рамках тренінгу зі спеціальності студенти групи Т-41 ННІМЕВ ім. Б. Д.
Гаврилишина з ініціативи старшого викладача кафедри міжнародного бізнесу і
туризму Марини Борисівни Нагари побували в унікальному закладі, відзначеному
десятками нагород, - ресторані-пивоварні «Ковчег».
Студенти
з великим задоволенням відгукнулись на пропозицію ознайомитись із
функціонуванням закладу «зсередини», побачити на практиці застосування інструментів
менеджменту і маркетингу, визначити та обговорити переваги і недоліки управлінської
системи ресторану «Ковчег».
Студентам
провели захоплюючу екскурсію закладом, показали безліч безцінних музейних
експонатів, що прикрашають не лише зали ресторану, а й прилеглу територію, а
також продемонстрували унікальну технологію виробництва екологічно чистого
хмільного напою. До слова, в
процесі виробництва використовується новітнє обладнання, що забезпечує
правильну технологію пивоваріння.
Після
побаченого екскурсанти не змогли не залишитись на дегустацію хмільного напою в
«Ковчезі», чим були вражені і задоволені, адже пиво має неповторний приємний
смак.
Студенти групи Т-41 дізналися, що «Ковчег» – ексклюзивна броварня у Тернополі, що варить
пиво з якісного німецького солоду Pilsner, Munchen та Carafa за чеською
технологією. Пиво у «Ковчезі» не фільтроване та не проходить стадії
пастеризації.
«Ковчег» – один з
небагатьох у світі ресторан-пивоварня у формі корабля. Він частково
забезпечений своїми джерелами енергії за рахунок використання сонячних батарей
та створений за старовинними технологіями будівництва. Це окраса паркової зони
в органічному поєднанні з навколишнім природним ландшафтом. Матеріали,
використані під час створення ковчега-броварні, переважно натурального
походження. «Ковчег» це сімейний ресторан, який має найбільшу в Україні
кількість топіарів (величезних фігур тварин з квітів та рослин – справжніх
витворів ландшафтного мистецтва).
Студенти
групи Т-41 отримали масу позитивних емоцій та зробили безліч знімків на згадку,
адже ознайомились з місцем народження пива, дізналися багато цікавих фактів з
історії цього стародавнього напою, побачили як поєднуються давні традиції та
найсучасніші технології, а також змогли поринути у світ золотого напою,
скуштувавши найкращі сорти пива.
Фотозвіт:
Автор: Марина Алєксійчук, староста групи Т-41