» » Дорогі викладачі! Шановне студентство!

Дорогі викладачі! Шановне студентство!

Дата: 22-01-2018, 10:34 | Автор:

22 січня 1919 року вкарбувалося в літопис українського народу як доленосне національне свято. У цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. 
 
Ця подія нагадує нам, що наша держава не розділена, що немає окремої Східної та Західної України, і ми – єдиний народ!
 
Сьогодні ми не сторонні спостерігачі написання нових сторінок історії України, а активні творці власного майбутнього. 
 
Лише наполегливий, цілеспрямований рух уперед, дієвий патріотизм, віра у себе та свій народ допоможуть побудувати нам сильну й високорозвинену державу. 
 
Продовжимо героїчні досягнення наших предків, виправдаємо сподівання батьків,  станемо гордістю для наших нащадків!
 
Особлива шана воїнам АТО, подяка волонтерам і всім небайдужим українцям, котрі мужньо та самовіддано борються за незалежність нашої землі.
 
Нехай наші дії будуть чіткими, думки – виваженими, рішення – відповідальними,  слова – правдивими, а спільні добрі справи спрямовуватимуться на розвиток та зміцнення Батьківщини, на добробут українців.
 
Хай розум, воля і любов до рідної землі згуртують нас, а соборність українських душ, сповнюючись із цілющих джерел батьківських родинних традицій і національної культури, у своєму єднанні міцно тримається на вдячній пам’яті про незліченні жертви, упродовж віків покладені нашим народом на вівтар свободи і незалежності.  
 
Пишаймося, що ми Українці!
 
Ректор ТНЕУ                                                                            А.І. Крисоватий