Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Ювілейні зустрічі випускників

 В Альма-матер на ювілейну зустріч завітали випускники закладу вищої освіти.

Вітав у класичному університеті випускників проректор з науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов, який наголосив, що кожен із присутніх несе перед державою свій відповідний обов’язок: хтось захищає кордони на полі бою, хтось підтримує військових духовно, хтось волонтерить, а ми маємо можливість жити в Україні, здобувати освіту і будувати плани на майбутнє, але ніколи не забувати, якою ціною здобувається наша Перемога. «Ювілейні зустрічі – це чудова можливість ще раз пережити найкращі миттєвості юності, згадати студентські історії, дізнатися про долю тих, хто навчався разом із Вами. Alma Mater докладає всіх зусиль, аби наші зв’язки міцніли та наповнювалися новим змістом», - зазначив Віктор Островерхов.

Віктор Михайлович зробив екскурс в історію і розповів про 58-річний життєвий шлях університету від факультету Київського інституту народного господарства до сучасного Західноукраїнського національного університету.

На зустрічі були також присутні в. о. декана факультету економіки та управління Андрій Коцур, в. о. директора навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Максим Живко.

Спогадами із присутніми поділилися випускники 1994 р. Анатолій Гнатів і Віктор Юрченко, випускниця 2009 р., доктор економічних наук – Марія Дерій-Гуменна.

Багато спогадів було у їхніх виступах, але запам’яталися щемливі слова про студентські роки, які залишилися далеко за порогами нашої юності. І як чудово, що серед невпинного бігу робочих буднів, невідкладних справ, у колі помужнілих роками ровесників, можна зігрітися неповторними теплими спогадами.

Висловлюємо щиру подяку колективу відділу творчої самореалізації та виховання  ЗУНУ, творчим ведучим Оксані Кічак та Юрію Дзюлі, а також солістам творчих колективів: Ілоні Дядьо з піснею "З нами віра", Оксані Кічак з піснею "Сила народу",  гурту "Краплинки" з піснею "Нас оберігайте", Елеонорі Атаманчук з піснею "Обирай Україну", Анастасії Галещук з піснею "Україна переможе", солістам студії хореографії "TNG dance company" Вікторії Дроздовській та Єлизаветі Бицко.

 

Дякуємо їм за чудову атмосферу та незабутні виступи на святковій імпрезі "Віват, випускники!".

З нагоди ювілейних зустрічей випускників головний редактор Марія Баліцька випустила газету "Університетська думка".

Відбулося свято спогадів, підсумків, звернень, задумів та планів. Яскраві миті життя, яких було так багато. І кожна мить – неповторна, незабутня, особлива. Цінуймо життя, адже ніщо не повториться знову. Міцного вам здоров'я, щастя, благополуччя. Добра і затишку вам, миру у нашому спільному домі – Західноукраїнському національному університеті. До нових зустрічей!