» » Тиждень фінансової грамотності! ДЕНЬ 1 – Конкурс студентських відео-робіт & Перегляд фільму «Гра на пониження»

Тиждень фінансової грамотності! ДЕНЬ 1 – Конкурс студентських відео-робіт & Перегляд фільму «Гра на пониження»

Дата: 3-11-2016, 15:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Завершився перший день Тижня фінансової грамотності переглядом студентських відео-робіт, присвячених проблемам фінансової неграмотності населення. Під керівництвом к.е.н., доцента кафедри фінансів імені С. І. Юрія В. В.Письменного групи Ф-11 презентувалисвої роботи на теми: «Фінансові піраміди» та «Фінансове шахрайство».
                                       
Глядачі мали можливість побачити змістовні та цікаві авторські роботи, присвячені актуальним питанням сьогодення. Досить корисним та повчальним було інтерв’ю першокурсників з реальним вкладником фінансової піраміди, яка стала жертвою шахраїв та втратила особисті заощадження.  
 
Після дискусії студенти і викладачі із захопленням переглянули фільм «Гра на пониження». Це реальна історія про падіння фондового ринку США в 2008 році та світову економічну кризу, яку передбачили кілька молодих і нікому не відомих фінансових аналітиків. Продумана тактика фінансових геніїв допомогла їм не лише вижити в жорстких кризових умовах, але й заробити на цьому кругленьку суму.
 
Фільм побудований на реальних історіях людей – гравців на фінансовому ринку, тому студенти дивилися фільмі з неабиякою цікавістю.
 
Перегляд фільму викликав серед студентів жваву дискусію і змусив замислитися над фінансовими процесами, які відбуваються сьогодні у нашому вкрай глобалізованому світі.
 
МИ ФІНАНСОВО ГРАМОТНІ!
МИ ФОРМУЄМО МЕЙНСТРИМ!
#ТИЖДЕНЬФІНАНСОВОЇГРАМОТНОСТІ2.0