» » ПРЕЗЕНТАЦІЯ ТУРИСТИЧНОГО WEB-ДОВІДНИКА «ТЕРНОПІЛЛЯ МАЛЬОВНИЧЕ» В ННІМЕВ ІМ. Б. Д. ГАВРИЛИШИНА

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ТУРИСТИЧНОГО WEB-ДОВІДНИКА «ТЕРНОПІЛЛЯ МАЛЬОВНИЧЕ» В ННІМЕВ ІМ. Б. Д. ГАВРИЛИШИНА

Дата: 30-11-2016, 15:00 | Автор:

Без сумнівів, інноваційні технології є невід’ємною частиною нашого повсякденного життя. Крім того, інноваційні технології проникли в сферу туризму і відразу встигли завоювати свою прихильність не лише серед працівників даної сфері, але також і серед туристів. Студенти і викладачі кафедри міжнародного бізнесу і туризму ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина вирішили запропонувати свою альтернативу використання інноваційних технологій в туризмі, створивши власну віртуальну лабораторію. 
  24 листопада 2016 року в Тернопільському національному економічному університеті в рамках проекту віртуальної лабораторії туризму відбулася довгоочікувана презентація на тему: «Популяризація туристичного web-довідника «ТЕРНОПІЛЛЯ МАЛЬОВНИЧЕ». Захід є першим кроком до створення Smart Tourism Laboratory (STL), місією якої є розвиток туристичної галузі методами інноваційних технологій на основі розроблення і впровадження проектів, заснованих на філософії креативного підприємництва та smart-відпочинку. 
  Всі бажаючі, що зацікавлені в розвитку інноваційних технологій в сфері туризму, а також в популяризації Тернопільщини як туристичного осередку в Україні, мали можливість відвідати презентацію. Зокрема на заході були присутні: проректор з науково-педагогічної роботи ТНЕУ Василь Ярославович Брич; директор ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина Ігор Михайлович Таранов; завідувач кафедри міжнародного бізнесу і туризму Анатолій Михайлович Тибінь; начальник відділу туризму Тернопільської обласної державної адміністрації Назарій Іванович Яворський; головний спеціаліст відділу туризму Тернопільської обласної державної адміністрації Ростислав Іванович Яцків; начальник відділу міжнародного співробітництва і туризму Тернопільської міської ради Володимир Володимирович Кашицький; голова громадської організації «Туристична асоціація Тернопілля» Наталія Іванівна Волощук; директор туристичної компанії «Оксамит КЛ» Лідія Григорівна Королюк; викладачі кафедри міжнародного бізнесу і туризму та студенти ННІМЕВ. 
  Слід нагадати, що першим етапом у процесі створення віртуальної лабораторії була участь у польсько-американському проекті e-Bridge. Проект об’єднує успішних людей, які беруть активну участь у громадському житті своєї країни, міста в якому живуть та займаються підприємництвом, є взірцем і джерелом натхнення для тих, хто бажає почати свій власний бізнес або тільки планує професійну кар’єру. 
  Домінуючою ідеєю проекту створення smart-лабораторії є проведення занять, на яких студенти здобуватимуть практичні навички та знання, які потрібні для роботи менеджерів туристичних компаній. Студенти матимуть змогу здійснювати моніторинг сайтів туристичних компаній, готельно-ресторанних комплексів, а також отримуватимуть навички роботи з системами онлайн-бронювання турів та окремих послуг. 
  Основною метою презентації проекту є наочна демонстрація можливості кожного відвідувача сайту сформувати власний туристичний маршрут, а також ознайомитись із історико-культурними, духовними й архітектурними пам’ятками нашої країни. 
 
Автор: Ольга Тарадай, староста групи Т-31
Фотозвіт: