» » Візит Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Індія в Україні до ТНЕУ

Візит Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Індія в Україні до ТНЕУ

Дата: 1-12-2016, 12:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 29 листопада 2016 року до Тернопільського національного економічного університету завітав з робочим візитом Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Індія в Україні Манодж Кумар Бхарти.
 
Пан Посол зустрівся з проректором з науково-педагогічної роботи (міжнародна та інформаційна діяльність) Олегом Петровичем Адамівим, обговоривши інноваційні проекти в освітніх сфері, у галузі ІТ-технологій, можливості стосовно навчання студентів з Індії. Також Олег Петрович запропонував організовувати у нашому вищому навчальному закладі дні індійської культури з метою ознайомлення студентів і професорсько-викладацького колективу з історією, традиціями, звичаями Республіки Індія.
 
Манодж Кумар Бхарти ознайомився з матеріально-технічною базою ТНЕУ, його історією, досягненнями науковців та ініціативами студентської спільноти.
 
Чудову нагоду поспілкуватися з Надзвичайним і Повноважним Послом отримали і студенти університету. Манодж Кумар Бхарти прочитав лекцію на тему: «Індія та світ», під час якої розповів про історію Індії, її сьогодення та можливості співпраці з Україною. Учасники зустрічі мали нагоду поставити запитання й отримати ґрунтовні відповіді.
 
Дякуємо Надзвичайному та Повноважному Послу Республіки Індія в Україні Маноджу Кумару Бхарти за цікавий візит і сподіваємося на подальшу дієву співпрацю.