» » Вітаємо талановитих учасників фестивалю-конкурсу «Студентська ліра – 2017»!

Вітаємо талановитих учасників фестивалю-конкурсу «Студентська ліра – 2017»!

Дата: 16-11-2017, 22:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Усе студмістечко Тернопільського національного економічного університету три дні жило емоціями, які вирували і на сцені, і за кулісами, і на усій території вишу. Щойно завершився третій конкурсний день «Студентської ліри – 2017»! Неймовірна атмосфера вирувала на сцені та у залі, адже професорсько-викладацький колектив, студентство та гості університету на три дні об'єдналися в одну мистецьку родину. Кожній команді факультетів, інституту, коледжу вдалося представити свої таланти  на дуже високому рівні – вокальні номери, танцювальні композиції, відеоролики, світлові шоу… 
 
Сьогодні свої творчі програми презентували студенти факультету банківського бізнесу, факультету економіки та управління і факультету аграрної економіки та менеджменту.
 
Першими на сцену в третій конкурсний день вийшли першокурсники ФББ. Упродовж виступу команди панувала загадкова атмосфера. Ніжний та проникливий голос Ірини Ващук не залишив байдужим жодного з глядачів. Варто відзначити, що команда банкірів продемонструвала надзвичайно потужну фінальну композицію.
 
Наступними на сцені з’явилися неперевершені студенти ФЕУ. Вдале і оригінальне виконання хореографічної постановки Олександром Охримчуком збагатило виступ конкурсантів. Традиційно майстерні світлові шоу команди просто заворожували присутніх у залі.
 
Завершив третій конкурсний день факультет аграрної економіки та менеджменту. Конкурсанти вирізнялися цікавими хореографічними композиціями, а вальс під усім відому пісню «Люди, як кораблі» дав нагоду поринути у спогади за відомим співаком Андрієм Кузьменком.
 
Отож висококомпетентне журі відправилося на обговорення… Схвильовані глядачі та учасники очікували оголошення результатів. У залі майоріли прапори, банери, плакати факультетів, інституту, коледжу. Вболівальники без упину вигукували слова підтримки своїм першокурсникам.
 
Найважливіша мить – оголошення результатів фестивалю-конкурсу творчо обдарованої молоді «Студентська ліра – 2017»:

– І місце – факультет фінансів (8,71 б.)
– ІІ місце – юридичний факультет (8,42 б.), факультет економіки та управління  
   (8,42 б.);
– ІІІ місце – факультет банківського бізнесу ( 8,22 б.);
– факультет комп’ютерних інформаційних технологій (7,82 б.);
– факультет обліку та аудиту (7,53 б.);
– Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина (7,07 б.);
– Коледж економіки, права та інформаційних технологій (6,87 б.);
– факультет аграрної економіки та менеджменту (5,69 б.)
 
Горде звання «Відкриття студентської ліри – 2017» здобули:
– Адамик Катерина – факультет обліку та аудиту;
– Шведа Олена – юридичний факультет;
– Миколюк Діана – Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина;
– Кондратюк Владислав – факультет комп’ютерних інформаційних технологій;
– Пінязь Владислав – Коледж економіки, права та інформаційних технологій;
– Репецька Вікторія – факультет фінансів;
– Ващук Ірина – факультет  банківського бізнесу;
– Хропонюк Дарія – факультет економіки та управління;
– Салюк Аліна – факультет аграрної економіки та менеджменту.
 
Усі призери отримали дипломи, цінні подарунки від Первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ та грошові премії від ректора університету Андрія Ігоровича Крисоватого. 
 
Організатори конкурсу «Студентська ліра» – адміністрація університету, відділ гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ, Первинна профспілкова організація студентів ТНЕУ, Університетська рада студентів ТНЕУ.
 
Щиро вітаємо усіх учасників фестивалю-конкурсу, дякуємо старшокурсникам за невтомну працю, ініціативність, креативні ідеї, самовіддачу та наполегливість й з нетерпінням чекаємо наступного року аби вкотре насолодитися творчими злетами першокурсників нашого університету!