» » Вітання ректора ТНЕУ з Новим роком та Різдвом Христовим

Вітання ректора ТНЕУ з Новим роком та Різдвом Христовим

Дата: 28-12-2017, 13:17 | Автор:

 Дорогі друзі!
Природа одягнула білосніжні шати, на вікнах заіскрилися морозяні візерунки, усміхаються яскравими вогниками ялинки, зринають у пам'яті мелодії дзвінких колядок, а душу огортають приємні тепло і радість – усе це означає, що зовсім скоро у двері наших домівок постукає чарівне Новоріччя і таємниче Рождество Христове…
 
Ці святкові дні сповнені дитячим сміхом, родинним затишком, світлою Вірою, трепетною Надією та осяйною Любов'ю. Саме у цей час ми підсумовуємо пройдений рік і будуємо плани на майбуття.
 
Для Тернопільського національного економічного університету 2017 рік був сповнений цікавими проектами, прогресивними ідеями, молодіжними ініціативами, вагомими досягненнями професорсько-викладацького колективу, блискучими здобутками студентів-спортсменів! Впевнений, що у прийдешньому році нас чекають не менш прекрасні події, адже усі вони – і є наше життя.
 
Хочу висловити усім щирі та теплі слова вдячності, підтримки і поваги до кожного із Вас – до студентів, професорсько-викладацького колективу, працівників, партнерів, друзів.
 
Вітаючи усіх зі святами, які наближаються, зичу кожному повірити у новорічне диво, зігрітися сяйвом різдвяної зорі й з упевненістю ступити у новий день. Бажаю, щоб Новий 2018 рік щедро обдаровував Вас міцним здоров'ям і благополуччям, миром і злагодою, вірністю і відданістю люблячих людей, а прихід Сина Божого зміцнив нашу віру в перемогу Правди, Справедливості та Добра!
 
«Радуйся, Земле, Син Божий народився!»
З Новим роком!
З Різдвом Христовим!



[media=]