» » У ЧННІПБ ТНЕУ обговорювали новації у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування

У ЧННІПБ ТНЕУ обговорювали новації у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування

Дата: 23-01-2018, 14:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Новий рік – нові реформи. Зміни не оминули й законодавство у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування. З метою вивчення новацій та їх дослідження на базі Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбувся семінар, організований спільно з представниками редакції Всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік».
                                                      
Слухачами стали бухгалтери провідних підприємств та організацій Чортківського, Заліщицького, Теребовлянського, Гусятинського та Борщівського районів  й професорсько-викладацький колектив ЧННІПБ ТНЕУ.
 
Учасників семінару привітала директор ЧННІПБ ТНЕУ, к.е.н., доцент Кульчицька Н. Є., яка відзначила  присутність на заході випускників ЧННІПБ уже в ролі фахівців своєї справи, що свідчить про затребуваність отриманих у закладі знань. «Це не може не радувати. Адже надалі однією з найпопулярніших спеціальностей залишається «Облік і оподаткування», оскільки серцем будь-якого підприємства є саме бухгалтерія», – зазначила Надія Євстахівна.

Лектором виступила Людмила Шахно – директор Академії Професійного Бухгалтера, м. Львів. Лекція була ґрунтовною та охоплювала актуальні проблеми сьогодення, серед яких такі: нові критерії класифікації суб'єктів господарювання, зміни у складі формування та подання фінансової та податкової звітності, особливості створення резервів на відпустки, нові форми документів по операціях з готівкою, новації законодавства та багато інших практичних питань.

Колектив ЧННІПБ ТНЕУ висловлює вдячність редакції  всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік» та лектору Людмилі Шахно за пізнавальний, наповнений цікавими прикладами захід. Запрошує до подальшої співпраці та бажає професійних успіхів у нелегкій, але надзвичайно корисній праці.