» » Щасти Вам, випускники ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ!

Щасти Вам, випускники ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ!

Дата: 10-04-2018, 17:01 | Автор:

29 березня 2018 року у Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Тернопільського національного економічного університету відбулася урочиста церемонія вручення дипломів студентам-випускникам ОС «Магістр», які повністю виконали освітньо-професійну програму підготовки магістрів, успішно пройшли державну атестацію та здобули повну вищу освіту.
 
Непомітно закінчилося навчання в університеті і наші випускники опинилися на дорозі самостійного і дорослого життя. Позаду залишилися цікаві лекції та практичні заняття, не буде більше щоденних зустрічей з викладачами та наставниками. Випускникам ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина пощастило, адже упродовж років навчання з ними працювали справжні професіонали, знавці своєї справи, які разом із знаннями вкладали в студентів свою душу. Завдяки професійним здібностям викладацького колективу вдалося отримати важливу базу знань, які допоможуть їм у подальшій професійній діяльності.
 
З початком нового етапу в житті випускників прийшли привітати перший проректор Шинкарик Микола Іванович; директор інституту, кандидат економічних наук, доцент Таранов Ігор Михайлович; викладачі, друзі та рідні випускників, які побажали їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів. Сердечні побажання усіляких гараздів на адресу випускників прозвучали і з вуст завідувачів випускових кафедр ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина, без яких було б неможливо нашим студентам отримати якісні інноваційно-орієнтовані знання. 
 
Щирі слова вітань з нагоди успішного завершення навчання та вручення дипломів надходили на адресу випускників від їхніх батьків, серед них на свято завітала п. Марія Енрікета Рейес Сантос, яка приїхала з Республіки Еквадор, щоб радіти і бути поруч з своєю дочкою-випускницею на цьому святі. 
 
Найбільш хвилюючим моментом стали слова вдячності викладачам та дирекції інституту від «винуватців свята» – випускників, зокрема Наталії Цаль та Джоанни Аргельо Рейес. Випускниці зазначили, що пишаються роками навчання в ТНЕУ та побажали всім досягати цілей, робити правильні вчинки і впевнено будувати своє майбутнє.
 
Отож Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ вкотре проводжає своїх випускників та пишається ними.
  Фотозвіт: