» » Вітаємо з успіхами у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Маркетинг»!

Вітаємо з успіхами у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Маркетинг»!

Дата: 17-04-2018, 12:03 | Автор:

12 квітня 2018 року на базі Тернопільського національного економічного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Маркетинг». На конкурс надійшло 119 робіт з різних міст та закладів вищої освіти України, 29 з яких було відібрано галузевою конкурсною комісією для подальшого захисту у ІІ турі науково-практичної конференції. 
   Доповіді студентів були надзвичайно цікавими та змістовними, викликали жваву дискусію серед членів журі. Вітаємо наших студентів Українсько-нідерландської факультет-програми ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ Гупало Оксану та Коваленко Вікторію з успішним захистом наукової роботи на тему «Просування товарів підприємства в соціальних мережах» (науковий керівник – к.е.н., доц. Мигаль О.Ф.), яка була відзначена дипломом І ступеня та Бутусова Михайла, який успішно представив наукову роботу на тему «Франчайзинг як інструмент розвитку діяльності підприємства» (науковий керівник – доц. Братко О.С.), яку відзначили дипломом ІІ ступеня. 
  Вітаємо наших студентів, викладачів та усіх учасників конкурсу з вагомими досягненнями та бажаємо подальших успіхів в усіх починаннях!
Фотозвіт: