» » До уваги кандидатів на посаду ректора ТНЕУ та громадських організацій

До уваги кандидатів на посаду ректора ТНЕУ та громадських організацій

Дата: 17-04-2018, 13:07 | Автор: Організаційний комітет з проведення виборів ректора ТНЕУ

 Організаційний комітет з проведення виборів ректора ТНЕУ повідомляє, що згідно з Порядком організації роботи спостерігачів та акредитації громадських спостерігачів на виборах ректора Тернопільського національного економічного університету, розробленого відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та Методичних рекомендацій щодо особливостей виборчої системи та порядку обрання керівника закладу вищої освіти, затверджених постановою Кабінету Міністрів України № 726 від 05.12.2014 р.:
 
Реєстрація спостерігачів від кандидата на посаду ректора університету здійснюється організаційним комітетом на підставі письмового клопотання кандидата  на  посаду ректора університету, яке подається не пізніше ніж за 7 днів до проведення виборів. До подання додається заява про згоду цих осіб бути спостерігачами від кандидата на посаду ректора.
 
 Громадська організація, до статутної діяльності якої належать питання освітньої та наукової діяльності, що зареєстрована у встановленому  звернутися до організаційного комітету з клопотанням про дозвіл мати спостерігача під час виборів ректора університету. До подання додається заява про згоду цієї особи бути спостерігачем громадської організації. До клопотання, підписаного керівником громадської організації і засвідченого печаткою організації, також додаються копія статуту та актуальна виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
                                                                                                      
Організаційний комітет упродовж доби розглядає клопотання, що надійшли від кандидатів на посаду ректора університету та/або громадських організацій і ухвалює рішення про реєстрацію спостерігачів або про відмову в реєстрації спостерігачів.
 
Останнє засідання організаційного комітету з питань реєстрації спостерігачів від кандидатів на посаду ректора та представників громадських організацій відбудеться о 17.00 год. 18 квітня 2018 року.