» » Запрошуємо студентів ННІМЕВ прийняти участь в конкурсі на здобуття іменних стипендій імені Богдана Дмитровича Гаврилишина!

Запрошуємо студентів ННІМЕВ прийняти участь в конкурсі на здобуття іменних стипендій імені Богдана Дмитровича Гаврилишина!

Дата: 27-04-2018, 12:21 | Автор:

За підтримки в.о. ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора Крисоватого А.І. та за клопотанням директора ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Таранова І.М. Благодійний Фонд родини Богдана Гаврилишина надав можливість студентам Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина знову отримувати іменні стипендії. Отримання стипендії імені Б. Д. Гаврилишина неодноразово підтверджувало, що це хороша мотивація для наших студентів до більш якісного та наполегливого здобуття знань, професійного розвитку і вдосконалення. До участі у конкурсі допускаються студенти денної форми навчання ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ не залежно від джерел фінансування освітніх послуг.
Вимоги до кандидатів на отримання стипендії ім. Б.Д. Гаврилишина:
·        успіхи у навчанні;
·        участь у проектах Благодійного фонду родини Б.Д. Гаврилишина;
·        розробка бізнес планів та бізнес проектів;
·        участь у наукових дослідженнях;
·        участь у громадській, спортивній, культурно-мистецькій діяльності;
·        реалізація суспільних проектів, які сприяють розвитку активної громадянської позиції. 
Більш детальну інформацію щодо отримання іменної стипендії імені Б.Д. Гаврилишина можна отримати за посиланням: http://www.wunu.edu.ua/scholarship/.
Подавати заявки студенти ННІМЕВ можуть до 7 травня 2018 року в дирекцію ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина.