» » У КЕПІТ ТНЕУ відбулася ІІ Науково-практична студентська конференція й засідання обласного методичного об’єднання викладачів економіки та бухгалтерського обліку

У КЕПІТ ТНЕУ відбулася ІІ Науково-практична студентська конференція й засідання обласного методичного об’єднання викладачів економіки та бухгалтерського обліку

Дата: 3-05-2018, 11:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другого травня 2018 р. у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ відбулася ІІ Науково-практична студентська конференція. У своїх роботах студенти досліджували актуальні проблеми сучасної науки. Напрацьовані матеріали молодь представила під час пленарного та секційних засідань.
                             
Також на базі Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів економіки та бухгалтерського обліку закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області.
 
У засіданні методичного об’єднання взяли участь більше 20 викладачів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області.
 
З вітальним словом до присутніх звернулися  проректор з наукової роботи ТНЕУ Задорожний Зеновій-Михайло Васильович, директор КЕПІТ ТНЕУ Мартинюк Василь Федорович, голова методичного об’єднання викладачів економіки і бухгалтерського обліку Стрільчук Лариса Василівна.