» » Відкриття оновленого поверху ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ!

Відкриття оновленого поверху ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ!

Дата: 3-05-2018, 12:26 | Автор:

Нещодавно урочисто відкрили оновлений поверх Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ.  Спільними зусиллями будівельників та  керівництва університету були проведені ремонтні роботи для того, щоб студенти та викладачі мали можливість навчатися й працювати у комфортніших умовах. 
  Розділили радість урочистості разом з спільнотою інституту керівництво університету, директори інститутів, декани факультетів, викладачі та студенти. Почесне право перерізати червону  стрічку на відкритті поверху було надано в.о. ректора ТНЕУ, доктору економічних наук, професору Крисоватому А.І. та директору ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Таранову І.М.
  Усі гості заходу були приємно вражені змінами, які відбулися на цьому поверсі, адже окрім сучасного холу ми отримали і чудову зону відпочинку, де можна відпочити в очікуванні занять та поспілкуватися з друзями. Поряд із змінами інтер’єру, хорошою акустикою холу ми отримали мультиборд (інтерактивна панель з вмонтованим комп'ютером), що дасть усім можливість іти в ногу з часом.
  У нас існує звичай дарувати на новосілля подарунки, отож з нагоди свята адміністрація ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина презентувала студентам традиційний торт та фірмовий напиток під назвою «ННІМЕВка святкова». Родзинкою свята став розіграш корпоративних футболок. Троє студентів, які знали найбільше фактів з життя інституту мали змогу поповнити свій гардероб футболками з логотипом ННІМЕВ.
  Свято закінчилося, але хороший настрій, позитивні емоції та багато фотоспогадів залишилися, а вже з 24 квітня відновилося повноцінне навчання в стінах інституту.
  Від імені студентства та адміністрації інституту висловлюємо вдячність в.о. ректора ТНЕУ, доктору економічних наук, професору Крисоватому А.І. за таку інвестицію, та усім будівельникам, персоналу, які наполегливо трудилися для усіх нас.
Фотозвіт: