» » Студенти ФФ висловлюють щиру подяку викладачам кафедри фінансів ім. С. І. Юрія за ґрунтовні знання та вміння!

Студенти ФФ висловлюють щиру подяку викладачам кафедри фінансів ім. С. І. Юрія за ґрунтовні знання та вміння!

Дата: 4-05-2018, 15:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Весна надихає на нові звершення: так було, є і буде! Земля прокидається від сну, а ми – ставимо перед собою нові цілі, плани та бажання.
 
Для студентів – це магічна пора, адже після «зимової сплячки» так і хочеться рухатися, розвиватися й змагатися. Такою можливістю стала для нас участь у ІІ етапі Всеукраїнських студентських олімпіад «Фінанси і кредит» та «Державні фінанси» (18-19 квітня 2018 р.). Після успіху в І етапі олімпіад, який відбувався на базі нашого університету, ми відправилися у Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця аби позмагатися на цей раз з представниками з усієї України. 
 
Харків – це розмах, це концентрація руху. Просторі, широкі вулиці з надзвичайно красивою архітектурою не залишать нікого байдужим. А головним елементом цієї мальовничої картинки є самі харків’яни: привітні, щирі, гостинні люди, які завжди раді допомогти.
 
Закріпити таке чудове враження про місто допомогли представники приймаючої сторони, а саме кафедри фінансів ХНЕУ імені Семена Кузнеця, які намагалися створити якомога сприятливіші умови для того, аби кожен зміг повністю розкрити свій потенціал. Поїздка принесла нам нових друзів, безцінний досвід участі у заходах всеукраїнського рівня, багато хороших вражень та емоцій. Допомогла відкрити для себе горизонти Східної України і вкотре нагадати, що наша держава –  єдина, адже вона в серці кожного з нас, незалежно від довготи і широти місцезнаходження.
 
Ми щиро вдячні викладачам кафедри фінансів ім. С. І. Юрія нашого рідного Тернопільського національного економічного університету за ґрунтовні знання та вміння, які допомогли нам здобути три перемоги на всеукраїнському рівні:
– Світлана Савіцька – диплом III ступеня за перемогу у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Фінанси і кредит» та диплом III ступеня за перемогу у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Державні фінанси»
– Андрій Повх – диплом II ступеня за перемогу у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Фінанси і кредит»
 
Ці здобутки стали для нас ще однією сходинкою до успіху і ми готові рухатися далі!
 

Світлана Савіцька, ст. гр. Ф-41 факультету фінансів
Андрій Повх, ст. гр. Ф-42 факультету фінансів