» » Студенти групи ОДС-31 взяли участь у тематичному занятті з елементами евристичної бесіди на тему: «Супер бухгалтер: цікаві історії».

Студенти групи ОДС-31 взяли участь у тематичному занятті з елементами евристичної бесіди на тему: «Супер бухгалтер: цікаві історії».

Дата: 4-05-2018, 15:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другого  травня 2018 року з ініціативи колективу кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг факультету обліку і аудиту ТНЕУ у тренінг-студії факультету відбулося тематичне групове заняття з елементами евристичної бесіди на тему: «Супер бухгалтер: цікаві історії».
                              
Ознайомивши присутніх із метою заняття та головними міфами, котрі існують щодо професії бухгалтера, а також рис характеру фахівців цього профілю, модератори заходу – д.е.н., професор Хорунжак Н. М.  і к.е.н., доцент Сисюк С. В. – у невимушеній атмосфері запросили присутніх послухати цікаві життєві історії про вибір такого фаху.
 
Розповідями поділилися завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор Лучко М. Р. та учасник АТО, нині студент-магістрант групи ОДСм-21 Юрій Бульчак.  Учасники зустрічі – студенти групи ОДС-31, взяли участь у міні-вікторині, під час якої необхідно було відгадати хто зображений на фото та яке відношення ця людина має до бухгалтерського обліку.
 
Присутні, окрім позитивного настрою, отримали неординарні знання про бухгалтерську професію й послухали історії про видатних особистостей, які колись пов’язали своє життя з бухгалтерською справою, а також тематичні пісні. Несподіванкою для багатьох стала презентація пісні про головного бухгалтера на слова Василя Дерія, д.е.н. професора кафедри обліку у виробничій сфері, у виконанні колишньої студентки факультету обліку і аудиту ТНЕУ (магістерська програма «Міжнародний облік») Юлії Віжанської (музика – Миколи Ведмедері).