» » Гість на ЮФ – Йозеф Жатко – генерал Служби охорони Президента Словаччини у відставці, очільник словацького відділення Асоціації антитерору ЄС

Гість на ЮФ – Йозеф Жатко – генерал Служби охорони Президента Словаччини у відставці, очільник словацького відділення Асоціації антитерору ЄС

Дата: 4-05-2018, 16:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою забезпечення практико-зорієнтованого навчання та підвищення кваліфікаційного й професійного рівня майбутніх фахівців на юридичному факультеті відбулася зустріч студентів спеціальностей «Право», «Міжнародне право» й «Правоохоронна діяльність» із очільником Словацького Бюро ICOCRIM (Міжнародного комітету з питань боротьби з організованою злочинністю, тероризмом та корупцією) Йозефом Жатко.
 
Гість поділився набутим досвідом роботи в патрульній та кримінальній поліції, наголосив на основних проблемах під час служби в охороні президента, виокремив вагомі віхи наукової діяльності. Цей легкий та невимушений діалог, без сумніву, збагатив новим досвідом, надавши усім учасникам зустрічі широкі можливості вільного обговорення гострої актуальної проблематики України та Словаччини, наштовхнувши на роздуми про відповідальність кожного з нас за майбутнє нашої країни. Адже зустрічі такого формату мотивують до нових звершень, надихають на розширення власних горизонтів. 
 
Зацікавлені у співпраці та перейнятті взаємного досвіду обидві сторони домовилися про подальше тісне спілкування та співпрацю в майбутньому.