» » Запрошуємо до участі у міжнародній навчально-тренінговій програмі «Весняна Академічна Школа – Буковель, 2018»

Запрошуємо до участі у міжнародній навчально-тренінговій програмі «Весняна Академічна Школа – Буковель, 2018»

Дата: 5-05-2018, 10:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Україно-Американська Асоціація Працівників Вищої Школи (www.uaace.org) та Тернопільський національний економічний університет, кафедра іноземних мов (www.wunu.edu.ua) оголошують про проведення чергової міжнародної навчально-тренінгової програми  «Весняна Академічна Школа - Буковель, 2018» у форматі творчо-педагогічної майстерні під назвою «Міжнародні освітні комунікації: лінгво-культурні парадигми».
 
Партнерами у розробці та безпосередньому проведенні міжнародної програми виступають: Канадська науково-консалтингова компанія Collaboristi (www.collaboristi.com),  Міжнародна культурно-освітня асоціація (www.icea.us),  Україно-Американська Асоціація Працівників Вищої Школи (www.uaace.org) та Тернопільський національний економічний університет, кафедра іноземних мов (www.wunu.edu.ua).
 
Мета програми – підготовка лідерів-професіоналів у глобальному освітньому просторі та підвищення рівня майстерності у сфері викладання іноземних мов та наукових досліджень, акумулювання позитивного досвіду та обмін інформацією щодо впровадження прогресивних методів і сучасних інноваційних технологій навчання. Учасники матимуть унікальну можливість перейняти професійний досвід у лідерів освітньої діяльності США, Канади, Європи та України й залучити успішні проекти з метою впровадження у сучасній вищій школі, поєднуючи продуктивне навчання з приємним відпочинком посеред мальовничих Карпатських гір.
 
Програма триватиме з 31 травня по 4 червня 2018 року на базі гірськолижного курорту Буковель (Івано-Франківська область).
 
Реєстрація учасників проводиться за двома категоріями:
– безпосередня участь слухачів в роботі програми (кількість учасників обмежена) – вартість складає 3500 грн. і включає участь у навчально-тренінговій програмі, методичне забезпечення, проживання, сніданок;
– он-лайн участь слухачів в режимі інтернет-конференції та інтерактивному тренінгу упродовж двох днів (1 год. в день) – вартість складає – 500 грн. з особи.
 
Кінцева дата реєстрації та внесення оплати – 10 травня 2018 року.
 
Від імені Асоціації та партнерів-організаторів програми усі учасники отримають сертифікат міжнародного зразка. Робочі мови: українська, англійська, німецька, французька, російська.
   
Заявку на участь у програмі необхідно надіслати на електронну скриньку (bassbukovel@gmail.com) з відміткою «Буковель 2018». Після отримання заявки буде надіслано реквізити на оплату участі в програмі.
 
За додатковою інформацією Ви можете звернутися до координатора програми  Олени Заклекти за тел. 0681475466 (zaklekta@gmail.com)