» » Відбулася зустріч студентів юридичного факультету із Олегом Березюком

Відбулася зустріч студентів юридичного факультету із Олегом Березюком

Дата: 11-05-2018, 17:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Про поширення простору демократії у Європі, численні політичні фальшування в історії щодо України і чинники, що впливають на суспільний розвиток мали нагоду подискутувати студенти юридичного факультету ТНЕУ з політиком, депутатом, головою депутатської фракції Політичної партії «Об’єднання «Самопоміч»  Олегом Березюком.
 
У науково-популярній лекції «Межа світів» автор проаналізував яскраві приклади політичного й історичного шахрайства, яке породило численні інші маніпулятивні технології. Лектор наочно представив як рухалася межа між двома світами упродовж ХХ століття, акцентував на маніпулятивних фальшуваннях, пов’язаних з культурним, ідеологічним та суспільним середовищем українців. Зокрема, він навів приклад спотворення і збіднення образу Тараса Шевченка, яким займалася радянська пропаганда, й акцентував увагу на перекручуванні і переписуванні під канони радянської влади творчості Івана Франка Максимом Рильським.
 
У ході запальної дискусії студенти мали нагоду вільно обговорити гостру актуальну проблематику нашої держави, отримати корисну інформацію та збагатити свій досвід!