» » Візит-лекція професора Варшавського університету на юридичному факультеті

Візит-лекція професора Варшавського університету на юридичному факультеті

Дата: 5-06-2018, 16:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках організації візит-лецій іноземних професорів на юридичному факультеті ТНЕУ та з метою проведення тренінгових занять в межах дисципліни «Адвокатура в Україні та зарубіжних країнах» та занять в Школі польського та європейського права, 1 червня 2018 року в актовій залі юридичного факультету відбулася лекція професора Варшавського університету, практикуючого адвоката та редактора юридичного наукового журналу «PALESTRA» Адама Редзіка на тему: «Організація та діяльність адвокатури в Республіці Польща» для студентів спеціальностей «Право», «Міжнародне право» та слухачів Школи польського та європейського права.
                                                                            
У рамках лекції студенти мали можливість ознайомитися з короткою історією становлення адвокатури в Польщі, діяльністю органів адвокатського самоврядування. Дискутували на тему доцільності встановлення поділу правозахисної роботи у Польщі на адвокатів та юридичних радників.
 
На завершення лекції професор Редзік подарував бібліотеці юридичного факультету власні книги на тему історії розвитку адвокатури в Польщі та найновіші екземпляри фахового юридичного видання «PALESTRA».