» » Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ вітає з початком нового навчального року!

Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ вітає з початком нового навчального року!

Дата: 4-09-2018, 10:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Новий навчальний рік, нові цілі, нові завдання, нові досягнення! Натхненно розпочався навчальний рік у стінах Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ.

 

Вітаючи колег, директор інституту, кандидат економічних наук, доцент Кульчицька Н.Є. відзначила велику відповідальність, яка стоїть перед студентською молоддю сьогодні, адже саме від них залежить розвиток та майбутнє нашої країни. Надія Євстахівна побажала натхнення до знань, вміння вдало їх реалізувати в рідній Україні.

 

Завідувач кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін, к.е.н., доцент Дерманська Л. В. окреслила основні напрями здійснення навчального процесу, перспективи, що відкриваються перед студентами ЧННІПБ ТНЕУ та представила кураторів груп.

 

Кульмінацією заходу стало вручення найважливішого студентського документу – залікової книжки. На добрі справи і успіхи усіх присутніх благословив отець Атанасій. Студенти та викладачі розійшлися по аудиторіях та розпочали першу лекцію «З Україною в серці».

 

Колектив ЧННІПБ ТНЕУ бажає усім легкого та результативного навчального року!