» » «Можливості працевлаштування у сфері бухгалтерського обліку – очікування та реальність»

«Можливості працевлаштування у сфері бухгалтерського обліку – очікування та реальність»

Дата: 28-09-2018, 11:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Центр практичної бухгалтерії факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету продовжує знайомити студентів з цілеспрямованими та креативними лідерами нової генерації, практикуючими в сфері бухгалтерського обліку. 26 вересня 2018 року гостею Центру стала Гороховська Марія Русланівна. Вона, будучи ще донедавна випускницею факультету обліку і аудиту ТНЕУ, сьогодні займає посаду директора Приватного підприємства Консалтингової компанії «Фенікс Консалт».

 

Компанія спеціалізується на наданні консалтингових послуг у таких функціональних сферах як бухгалтерський облік та оподаткування, фінансовий менеджмент, управління підприємством, рекрутинг, а також організовує відкриті та корпоративні бізнес-тренінги, семінари, бізнес-навчання.

 

Марія Русланівна провела семінар на тему: «Можливості працевлаштування у сфері бухгалтерського обліку – очікування та реальність», основними тезами якого було розвінчання міфів щодо працевлаштування молодих спеціалістів, які щойно завершили навчання у закладі вищої освіти або ж ще навчаються у ньому.

 

Під час зустрічі присутні спростовували такі тези:

– гідна робота можлива лише за знайомством;

– наявність диплому про вищу освіту – запорука успіху;

– в просторах Інтернету немає «серйозної» роботи для обліковця;

– без досвіду нікуди.

 

Також Марія Русланівна окреслила основні вимоги ринку праці в сфері бухгалтерського обліку та напрями розвитку як професійного, так і особистісного.

 

На завершення представник Консалтингової компанії «Фенікс Консалт» запропонувала студентам факультету обліку і аудиту провести feedback-сесію щодо можливостей запровадження на базі консалтингових фірм нових креативних ідей у сфері обліку і оподаткування, консалтингу та рекрутингу.

 

Зустріч відбулася з ініціативи модератора Центру практичної бухгалтерії ФОА Назарової І. Я.