» » Студенти спеціальності «Геодезія та землеустрій» вивчали практичні аспекти дисципліни «Система машин і технологій в природокористуванні» на виробництві

Студенти спеціальності «Геодезія та землеустрій» вивчали практичні аспекти дисципліни «Система машин і технологій в природокористуванні» на виробництві

Дата: 27-09-2018, 16:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 24 вересня з ініціативи завідувача кафедри менеджменту біоресурсів і природокористування, професора Романа Богдановича Гевка й у співпраці з провідними фахівцями ТзОВ «Універст» практичне заняття з дисципліни «Система машин і технологій в природокористуванні» для студентів спеціальності «Геодезія та землеустрій» (група ГЗ-21) відбулося безпосередньо на ТзОВ «Універст».

 

Під час заняття студенти ознайомилися з технологічними процесами, які здійснюються на верстатах та обладнанні при виготовленні деталей та вузлів машин; роботою токарних, фрезерувальних та координатних верстатів з числовим програмним управлінням. Спостерігали за роботою механічних та пневматичних пресів, кругло-, плоско- та зубошліфувальних верстатів, ерозійним обладнанням для виготовлення прес-форм, роботою печей для різних видів термічної та хіміко-термічної обробки деталей. Студенти ознайомилися з проектуванням слідкуючих систем для телескопів на комп’ютерах у 3D форматі.

 

Заняття на виробництві викликало зацікавленість серед студентів, що підтверджується великою кількістю запитань.

 

Практичне заняття на виробництві дало можливість закріпити набуті теоретичні знання з дисципліни «Система машин і технологій в природокористуванні» на практиці.