» » Представник Управління Західного офісу Державної аудиторської служби України у Тернопільській області прочитав лекцію для студентів факультету фінансів

Представник Управління Західного офісу Державної аудиторської служби України у Тернопільській області прочитав лекцію для студентів факультету фінансів

Дата: 5-10-2018, 15:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Днями з ініціативи керівника курсу «Державний фінансовий контроль» доцента М. Б. Гупаловської на базі Управління Західного офісу Державної аудиторської служби України у Тернопільській області відбулося лекційне заняття для студентів четвертого курсу факультету фінансів ТНЕУ. До участі у занятті долучилися викладачі кафедри фінансів ім. С.І. Юрія: к.е.н., доц. Дем’янюк А.В., Лободіна З.М. та Савчук С.В.

 

Лекцію для молоді прочитав заступник начальника управління – начальник відділу контролю органів влади, оборони, правоохоронних органів та місцевих бюджетів Снігур Роман Михайлович.

 

У ході лекційного заняття студенти ознайомилися з роллю, функціональним призначенням та практичними аспектами роботи Державної аудиторської служби України (ДАС).

 

Присутні зацікавлено слухали Романа Михайловича, який детально, на прикладах з практики, пояснював особливості  здійснення контрольних заходів.

 

Студенти та викладачі також долучалися до активної дискусії. До прикладу, студентка групи Ф-43 Табака Соломія поцікавилася особливостями професійної етики працівників ДАС.

 

Разом з тим, юнаки та дівчата мали можливість ознайомитися з специфікою роботи інспекторів та державних фінансових аудиторів, що стане хорошим підґрунтям для вибору ними бази проходження практики, а згодом і місця роботи. Адже як зазначив Снігур Р.М., ДАС України має великий резерв для працевлаштування високопрофесійних працівників.

 

На закінчення студенти висловили щиру подяку за цікаве та пізнавальне заняття.

 

У всіх залишилися приємні враження від зустрічі, адже подібні заходи є сучасними інноваційними методиками викладання дисципліни і сприяють формуванню практичних навиків майбутніх фінансистів.