» » Директор ТОВ «Волошин» прочитав лекцію для студентів факультету аграрної економіки та менеджменту

Директор ТОВ «Волошин» прочитав лекцію для студентів факультету аграрної економіки та менеджменту

Дата: 9-10-2018, 14:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках викладання курсу «Вступ в спеціальність» з ініціативи колективу кафедри обліку та економіко-правового забезпечення АПБ відкриту лекцію для студентів прочитав випускника кафедри, а зараз – засновник і директор ТОВ «Волошин» Волошин Мирослав Володимирович.

 

Гість поділився спогадами про свої студентські роки, розповів про секрети ведення успішного бізнесу в ІТ-консалтингу. Зокрема, він наголосив на тому, що сучасні підприємства потребують креативних та ініціативних спеціалістів, які володіють не тільки вузькими спеціальними знаннями бухгалтерського обліку,  а й  мають навики роботи з великими обсягами інформації, швидко опановувати новітні технології, є порядними та сумлінними виконавцями, які вміють ефективно працювати у команді.

 

Крім того, Мирослав продемонстрував модель компетенції бухгалтера та власні критерії, за якими у ТОВ «Волошин» здійснюють підбір кадрів. Особливий наголос зроблений на знанні іноземних мов, а також (що було здивуванням для студентів) вільному володінні діловою українською мовою.