» » Зустріч одинадцятикласників ТСШ І-ІІІ ступенів № 17 ім. В. Вихруща з представником Дрезденського технічного університету Крістофером Колелем

Зустріч одинадцятикласників ТСШ І-ІІІ ступенів № 17 ім. В. Вихруща з представником Дрезденського технічного університету Крістофером Колелем

Дата: 7-11-2018, 14:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, адже володіння мовою дає свободу, розширює коло спілкування і створює можливість доступу до інформації.

 

У рамках міжнародної співпраці факультету обліку і аудиту ТНЕУ відбулася зустріч одинадцятикласників Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 ім. В. Вихруща з поглибленим вивченням іноземних мов з представником Дрезденського технічного університету Крістофером Колелем, який з робочим візитом перебуває у ТНЕУ.

 

Привітала присутніх координатор міжнародної діяльності на факультеті обліку і аудиту О. М. Черешнюк та доцент кафедри обліку і контролю у сфері публічного управління С. В. Сисюк.

 

Учні разом із вчителем німецької мови Крушельницьким О. Р. мали можливість поспілкуватися з Крістофером Колелем про особливості життя та навчання в Німеччині. Сучасні випускники – талановиті, енергійні та допитливі, вони ставили багато запитань, цікавилися особливостями європейської освіти, вільно спілкувались іноземною мовою!