» » У ТНЕУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів суспільних дисциплін зво І-ІІ р.а. Тернопільської області

У ТНЕУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів суспільних дисциплін зво І-ІІ р.а. Тернопільської області

Дата: 17-11-2018, 11:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 16 листопада 2018 р. на базі Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів суспільних дисциплін зво І-ІІ р.а. Тернопільської області на тему: «Актуальні питання проведення державної підсумкової атестації з історії України студентів, які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста з одночасним завершенням здобуття повної загальної середньої освіти». 

 

 З вітальним словом до гостей звернувся перший проректор ТНЕУ Шинкарик Микола Іванович та директор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти  ТОКІППО Шайнюк Юрій Чеславович, які акцентували увагу на актуальності питань щодо ДПА у формі ЗНО з історії України студентам коледжів та побажали успішної роботи у учасникам методоб’єднання.

 

Під час засідання його учасниками розглядалися питання стосовно нових нормативних документів, які регулюють викладання  дисципліни «Історія України» в навчальних закладах, що здійснюють підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста».

 

На завершення методичного об’єднання заступник директора з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти  ТОКІППО Шайнюк Юрій Чеславович підсумував результати заходу та дав цінні рекомендації, що регулюють та здійснюють підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста.