» » Відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності «Менеджмент» на факультеті економіки та управління

Відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності «Менеджмент» на факультеті економіки та управління

Дата: 14-06-2019, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На факультеті економіки та управління ТНЕУ протягом  11-12 червня 2019 року відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності «Менеджмент» денної форми навчання – випускників кафедри менеджменту та публічного управління.

Голова ДЕК заступник Генерального директора ТоВ «ОСП Корпорація Ватра» Василь Володимирович Гецько, заступник голови комісії к.е.н., доц. Андрій Семенович Коцур та член екзаменаційної комісії завідувач кафедри менеджменту та публічного управління д.е.н., професор Михайло Михайлович Шкільняк відзначили високий рівень підготовки бакалаврів та результатів їх досліджень, стабільну тенденцію підвищення якості робіт, актуальність, новизну та практичну спрямованість їх тематики, добросовісну роботу рецензентів та наполегливу працю наукових керівників. 

Усі представлені на розгляд Державної екзаменаційної комісії випускні кваліфікаційні роботи виконано на замовлення конкретних організацій та підприємств, окремі положення та пропозиції викладені у дослідженнях прийняті замовниками для впровадження у діяльність. У роботах використані сучасні методи досліджень та економічних розрахунків, наведені реальні, достовірні дані, які повністю відображають усі аспекти діяльності об'єктів дослідження, сформовані самостійні і оригінальні висновки та пропозиції, що є результатом кропіткої роботи студентів та їх наукових керівників. Усі випускні кваліфікаційні роботи представлені до захисту апробовані на науково-практичних конференціях.

Під час захисту доповіді студентів супроводжувались використанням мультимедійного обладнання, що надавало матеріалам досліджень наочності та дозволяло оцінити рівень підготовки кожної роботи. Випускники давали ґрунтовні відповіді на питання екзаменаторів.

Дев’ять із 27 випускних кваліфікаційних робіт бакалавра було захищено на оцінку «відмінно», а 18 робіт – на оцінку «добре». 

За результатами навчання та захисту випускних кваліфікаційних робіт рішенням Державної екзаменаційної комісії кваліфікацію за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент» присвоєно 27 випускникам.  

Голова, члени ДЕК і увесь колектив кафедри менеджменту та публічного управління вітають випускників і дякують за продуктивну працю, наполегливість і натхнення у навчанні!