» » До уваги учасників конференції «Лінгвокультурні коди в економічно-правовому та соціальному дискурсах»

До уваги учасників конференції «Лінгвокультурні коди в економічно-правовому та соціальному дискурсах»

Дата: 10-04-2020, 13:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Шановні колеги та учасники Міжнародної науково-практичної студентської конференції «Лінгвокультурні коди в економічно-правовому та соціальному дискурсах», проведення якої заплановане кафедрою іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій Тернопільського національного економічного університету 10 квітня 2020 року.


У зв’язку з надзвичайною ситуацією та карантинними заходами, запровадженими урядом, кафедра та організаційний комітет конференції залишили за собою право проведення конференції в заочній формі з метою стимулювання та мотивації молоді до обговорення актуальних питань сучасності іноземними мовами, а також оптимізації використання ресурсів іншомовної комунікації для формування та розвитку професійної та лінгвокультурної компетенції студентів.


Відповідно, учасники конференції матимуть можливість ознайомитися з тезами англійською, німецькою, французькою та польською мовами, а їх – більше 120, які вже опубліковані в онлайн-збірнику матеріалів конференції, а також доповідями учасників у форматах презентацій та відео-презентацій.

 

Всі студенти-учасники конференції отримають збірники тез конференції електронною поштою, сертифікати та додаткові бонуси.


Організатори конференції висловлюють щиру подяку всім учасникам і сподіваються, що конференція допомогла їм набути важливих навичок іноземномовного спілкування та поглибити знання з обраного фаху.



[attachment=8730: Збірник тез конференції]


ПРЕЗЕНТАЦІЇ СТУДЕНТІВ-УЧАСНИКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ


Марія Кіш
Завантажити


Василь Стецько
Завантажити


Дмитро Балабаш
Завантажити


Лучка Святослав
Завантажити


Олена Павлюк
Завантажити