» » Вітаємо випускників-бакалаврів кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу!

Вітаємо випускників-бакалаврів кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу!

Дата: 15-06-2020, 12:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На факультеті економіки та управління ТНЕУ упродовж 3-9 червня 2020 року відбулися атестаційні екзамени та захист кваліфікаційних робіт бакалаврів, випускників кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу зі спеціальностей «Менеджмент», «Управління персоналом та економіка праці», «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форм навчання.

 

Атестація студентів-здобувачів кваліфікації за першим (бакалаврським) рівнем за спеціальностями кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу проводилася двома атестаційними комісіями з використання онлайн-платформ Moodle та Zoom.

 

Атестаційна комісія №32 працювала у складі: голова комісії - Островерхов Віктор Михайлович, к.е.н., декан ФЕУ, доцент кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу; заступник голови комісії - Качан Євген Петрович, к.е.н., професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу; член комісії – Шушпанов Дмитро Георгійович, д.е.н., доцент кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу, секретар комісії – Бакуліна Наталія Миколаївна, к.е.н., доцент кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу.

 

Атестаційна комісія №33 працювала у складі: голова комісії – Коцур Андрій Семенович, к.е.н., заступник декана ФЕУ, доцент кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу; заступник голови комісії – Шкільняк Михайло Михайлович, д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу; член комісії – Монастирський Григорій Леонардович; д.е.н., професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу; секретар комісії – Смачило Ірина Ігорівна, к.е.н., доцент кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу.

 

До проходження атестації всього були допущені 173 студенти, які виконали вимоги навчального плану денної та заочної форм навчання.

 

Атестація включала складання студентами атестаційного екзамену, а для випускників зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» (15 осіб) ще й захист кваліфікаційних робіт.

 

Атестаційні комісії відзначили ґрунтовні теоретичні та практичні знання бакалаврів освітніх програм та високу якість виконання кваліфікаційних робіт студентами спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

 

За результатами навчання, атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт рішеннями Атестаційних комісій кваліфікацію за першим (бакалаврським) рівнем  присвоєно 173 випускникам (за освітніми програмами: «Менеджмент» – 93, «Менеджмент закладів охорони здоров’я» – 19, «Управління персоналом та економіка праці» – 46, «Публічне управління та адміністрування» – 15 випускникам).

 

Диплом з відзнакою отримають 11 студентів-бакалаврів, зокрема, випускники освітньої програми «Менеджмент» – Бєляєва Валентина, Бордун Ірина, Кикта Олександр, Липовецька Христина, Наулік Яна, Островська Соломія, Скишляк Остап, Флейтута Христина; «Управління персоналом та економіка праці» – Семенюк В.;  «Публічне управління та адміністрування» – Велічко Катерина та Ларва Юлія.

 

Голови, члени атестаційних комісій і увесь колектив кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу вітають випускників-бакалаврів!

 

Дякуємо за продуктивну працю, наполегливість і натхнення у навчанні та бажаємо непохитної віри у свій успіх та нових звершень!