» » Розпочала роботу міжнародна конференція «Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів»

Розпочала роботу міжнародна конференція «Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів»

Дата: 24-06-2020, 11:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Онлайн-конференції - це реалії сьогодення. Робота університетів під час адаптивного карантину не припиняється, а лише трансформується у нове русло з використанням інших форм роботи. Сьогодні розпочала роботу I Міжнародна науково-практична конференція «Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів». Партнери Тернопільського національного економічного університету з Катовіцького економічного університету, Вроцлавського економічного університету, Познанського економічного університету, Кошицького технічного університету, Еллінського університету, Університету Паннонія, Південно-Чеського університету в Будойовіце долучилися до наукової дискусії щодо питань логістики, екологічних трендів в  розвитку підприємництва, управління енергоефективністю в бізнесі та міжнародної академічної мобільності й забезпечення якості вищої освіти у сфері підприємництва та логістики.


Привітав науковців ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий , голова наглядової ради ТНЕУ  Анатолій Гулей, почесний ректор Катовіцького економічного університету Ян Пика та декан факультету економіки та управління Віктор Островерхов.


«Я дуже радий сьогодні бачити усіх партнерів нашого університету. Відрадно, що ми зустрічаємося у площині наукових дискусій, адже життя вимагає нових форм роботи. Переконаний, що наше спілкування допоможе вирішити ряд проблем й рухатися вперед. Щоб мати майбутнє, потрібно бути готовим зробити щось нове сьогодні», ­– зазначив ректор, звертаючись до колег.


До вітального слова долучився професор Анатолій Гулей, який наголосив на тому, що тільки  спілкуючись та обмінюючись думками ми можемо рухатися вперед й закликав академічну спільноту частіше проводити ZOOM-конференції й використати ситуацію, яка склалася сьогодні з карантином,  не тільки як загрозу, а й як можливість для нових форм діяльності. та обміну думками.


З доповідями виступили також студенти закладу вищої освіти, які розповіли про можливості академічної мобільності в межах програми Еразмус+ та висловили свої думки щодо феномену лідерства та його впливу на управління персоналом підприємств.


Робота конференції ще триває, запрошуємо долучитись усіх охочих.

Meeting ID: 815 2129 4431

Password: 240620